Anita Brinkman

Moeder van 5 in de leeftijd van 9-23 jr hsp hoogbegaafd. Ik heb postnatale depressies gehad en was burn-out. Ik ben expert geworden in het managen van energie en positiviteit en kan mijn dynamische, uitdagende gezin nu leiden zonder dat het ten koste gaat van mezelf en mijn relatie.  Ik breng deze kennis graag aan jou over.

Helps High Sensitive Ambitious Women Lead a Healthy Happy Life

Klinkt zo lekker in het Engels maar de strekking in het nederlands blijft hetzelfde. Ik gun jou een gezond en gelukkig leven:))

Mijn verhaal begint bij mijn eerste zwangerschap 23 jaar geleden toen ik een switch maakte van een vrouw die alles voor elkaar had (zo leek het tenminste;) naar een vergeetachtig depressief hoopje mens die ook nog ‘de beste moeder EVER’ probeerde te zijn. Even leek het of ik er weer was en toen werd ik weer zwanger. BOEM direct was het mis. Ik worstelde me erdoor maar dat kostte me wel mijn relatie. Met mijn nieuwe relatie was ik erg gelukkig en met 36 jaar werd ik zwanger van hem. Na een traumatische bevalling was ik 2 jaar lang een schim van mezelf. Toen vond ik online informatie over postnatale depressie. Ik deed er een jaar over om me weer goed te voelen. Ik heb daarna nog 2 kinderen klachtenvrij gekregen.

In 2009 ben ik andere vrouwen met depressie gaan coachen.Wat schertste mijn verbazing toen ik vaker vrouwen trof met issues rondom hooggevoeligheid dan met depressie. Uitputting kwam ik ook veel tegen, zo ook ptss. Angst- en paniekaanvallen. Maar ook gewoon de gewenning aan een totaal ander leven met een wezen die 24/7 afhankelijk van je is en die tijd ook pakt! Ik ging de vrouwen helpen met goede zelfzorg, stressmanagement en positieve gedachten.

I Practice what I Preach. Ik houd me dagelijks bezig met positieve mindset, gezonde leefstijl en zingeving. Mijn kinderen zijn mijn spiegel. En dus kies ik voor een bloeiend en moeiteloos leven waarin ik het stuur in handen heb en bewust en liefdevol aandachtig ben met gezin en werk.

 

Klik hier voor de gratis online ontzwangercheck met persoonlijk advies. Ik help je graag!