Over OW

Anita Brinkman

Moeder van 5 in de leeftijd van 9-23 jr hsp hoogbegaafd. Ik heb postnatale depressies gehad en was burn-out. Ik ben expert geworden in het managen van energie en positiviteit en kan mijn dynamische, uitdagende gezin nu leiden zonder dat het ten koste gaat van mezelf en mijn relatie.  Ik breng deze kennis graag aan jou over.

Helping Ambitious Women Lead a Healthy Happy Life

Klinkt lekker in het Engels maar is in het nederlands hetzelfde;) Ik gun jou ook een gezond en gelukkig leven!

Mijn verhaal begint bij mijn eerste zwangerschap toen ik een switch maakte van een vrouw die alles voor elkaar had (zo leek het tenminste;) naar een vergeetachtig depressief hoopje mens die ook nog ‘de beste moeder EVER’ probeerde te zijn. Ik krabbelde er weer bovenop. Toen werd ik weer zwanger. BOEM direct was het weer mis. Ik zette mijn schouders eronder maar wat was ik moe en somber! Na de bevalling kabbelde het voort. Het kostte me uiteindelijk mijn relatie.
Met mijn nieuwe vriend was ik erg gelukkig en met 36 jaar werd ik zwanger van hem. Hij wilde graag trouwen dus dat deden we. Ik was 4.5 maand zwanger. De bevalling was helaas traumatisch te noemen. Een grote baby twee weken over tijd. De depressie hakte er direct na de geboorte in. Twee jaar lang was ik een schim van mezelf. Tot ik online informatie over postnatale depressie vond. Ik ging allerlei therapeuten af en slikte veel suppletie. Ik deed veel onderzoek. Na een jaar voelde ik mij weer goed. Ik heb, met mijn inmiddels echtgenoot, daarna nog 2 kinderen klachtenvrij gekregen.

In 2009 ging ik andere vrouwen met depressie helpen. Wat schertste mijn verbazing dat ik veel andere issues trof dan enkel depressie zoals hoogsensitiviteit, uitputting, PTSS, angst- en paniek. Ook veel vrouwen die moeite hebben met wennen aan een totaal ander leven met een kind (of meer) die 24/7 afhankelijk van je is. Of die moeilijke dingen hebben meegemaakt. Ik ging ze helpen met hun zelfzorg, stress en positieve gedachten mbv een zelfzorgplan.

I walk my talk! Ik houd me dagelijks bezig met positieve mindset, gezonde leefstijl en zingeving. Mijn kinderen zijn mijn spiegel. Als het niet lekker loopt kijk ik als eerste naar mezelf. Mijn stemming en welke energie ik daarmee uitstraal. Steeds weer kies ik voor een bloeiend en moeiteloos leven waarin ik het stuur in handen heb en bewust en liefdevol aandachtig ben met gezin en werk.

Wil jij dat ook?
Doe de gratis lifestyleCHECK met persoonlijk advies. Ik help je graag!