MY Post Pregnancy PLANNER

Heb jij een baby waar je heel gelukkig en druk mee bent
maar wil je ook graag (weer) aktief zijn,
blij, aantrekkelijk, meer jezelf?
Wil je meer dingen doen die voor jou belangrijk zijn?
Je innerlijke kracht versterken om je altijd goed te voelen?

Werk dan met de post pregnancy planner!


Wat ga je leren?

Met de planner krijg je laser focus op wat je echt wilt en creëer je tijd, energie en rust door te elimineren wat je niet meer wilt.

Je leert het instinctieve deel van je brein te beheersen. Het deel wat in constante staat van paraatheid is om je kleintje(s) te behoeden voor ongelukken. Maar wat je ook belemmert om ontspannen te leven en te doen wat jij wilt. Heb jij een traumatische bevalling meegemaakt? dan weet je nog precies hoe het voelt. Elke dag wordt je door iets eraan herinnert en dat maakt je hyper en alert.

Je wilt zeker weten of jij je dagelijkse leven leeft in de flow van wat je echt wilt of dat je reageert vanuit (vaak onbewuste) angsten. Bij velen van ons is het lichaam in uitputting vanwege deze conditioneringen. Goede zelfzorg is dan ook wat we gaan trainen. Ik heb hiervoor My post pregnancy planner ontwikkeld. Breintraining en zelfzorg ineen:)

Wat is het resultaat?

Je slaapt meer ontspannen en staat fitter op
Je hebt de touwtjes (voor zover mogelijk;) in handen
Je hebt een routine vanuit flow wat rust en vertrouwen geeft
je steekt lekker in je vel & voelt je sexy

Mijn ervaring
Mijn kinderen zijn een zorg maar ik maakte me nog veel vaker onnodig zorgen. Door zwangerschap en bevallen raakte ik uit balans en kreeg niet meer alles gedaan wat ik wilde. Ik voelde me slecht over mezelf en dit creëerde een visieuze cirkel van vermoeidheid en negativiteit. De taal van mijn hart; dat wat ik werkelijk wilde en voelde was geblokkeerd en vertraagde mijn herstelproces. Duidelijk werd ook dat mijn hart al jaren geen aandacht had gehad.

Na een diepe depressie na mijn 3e bevalling startte ik een zoektocht naar een goede stemming en vooral RUST. Ik vond duurzame oplossingen waar ik elke dag weer van profiteer. Maar dit heeft me veel tijd gekost. Daarom is het voor mij belangrijk jou hierover te informeren. Zodat je snel gebruik kunt maken van deze training en de voordelen!

Wat ga je leren toepassen?
– Goede zorg voor je lichaam
– Negatieve gedachten herkennen en transformeren naar positiviteit
– Kiezen voor het volgen van je intuitie, voor dat wat echt goed voelt
– Krachtige keuzes maken wat niet gemakkelijk is om te doen maar wel het beste zijn voor jezelf en je gezin

– Anita Brinkman –

Voor wie is de planner?

My post pregnancy planner is voor de ambiteuze vrouw en moeder die weet wat ze wil maar het niet naar voldoening voor elkaar krijgt. Die te vaak naar haar zin moe en onrustig is. De vrouw die weet dat ze goed voor zichzelf moet zorgen en net dat beetje extra hulp kan gebruiken om er tijd voor te maken. De vrouw die makkelijker gebruik wil maken van haar eigen kracht. De vrouw die meer gedaan wil krijgen zonder ongeduld en schuldgevoel. En die werken aan gezondheid ziet als een voorwaarde voor een gelukkig leven, geen kostenpost.

Waarom een planner?

Vrouwen leven gezond maar weten weinig van het veranderende brein en de invloed van hormonen. Ze zijn vaak hyper alert en onrustig. Gedachten en emoties hebben biochemische reacties op het lijf. Ze moeten wennen aan de veranderingen en voelen zich vermoeid en overweldigd.

Het planner is een introductie in sensitief moederschap. Dat is moederschap vol verantwoordelijkheden mét respect voor je eigen welzijn en ambities! Je gaat uit je hoofd wat 24/7 aanwezig is en vaak negatief denkt over jou en meer leven vanuit je hart wat dingen zegt die voor jou ECHT belangrijk zijn. Als je brein dit leert toepassen, kun je je beter voelen wanneer jij dat wilt en krachtige keuzes maken voor jou en je gezin.

Dagmenu voor een oergezonde moeder

Body

Tips voor een gezonde leefstijl essentieel voor een goed herstel en goede stemming
shutterstock_98211377

Mind

Trainen van een positieve mindset; bied uitdagingen met gemak het hoofd
hartevrouw

Spirit

Luister naar Je hart; de basis voor een intuitief, gedreven en energiek leven

Praktisch

Je bouwt aan een duurzaam gezond lichaam met behulp van:
– Een praktisch en inspirerend werkboek
– Video’s met tips over een positieve groeimindset, gezonde leefstijl en emotionele balans die direct impact hebbenop je energielevel en stemming.
– Online besloten facebook groep met gelijkgestemdem om elkaar te helpen en je brein te trainen in nieuwe gewoontes. Hier ben ik ook aanwezig voor een inzicht, oppepper of inspiratie in de vorm van een live of webinar.

Deze investering in jezelf heeft levenslange waarde en kost 97 euro. PILOT PRIJS OKT 2018 39 euro. Meld je aan via de link en ik stuur je de aanmeld gegevens:)