Samenwerken

Wil jij een bijdrage leveren aan OntzwangerWijzer met jouw expertise?

Voor de meest voorkomende probleem gebieden van moeders na de bevalling: time-management, emoties, fysiek, relatie, stemming en moederschap, zijn we op zoek naar gedreven professionals om vrouwen van goed advies te voorzien en hulp te bieden.

Je bent betrokken bij vrouwen rondom zwangerschap en of hebt affiniteit met deze doelgroep

Kun jij een of meer van onderstaande punten bieden?
– Tips en advies geven in de vorm van een blog/vlog artikel?
– Helpen en of deelnemen aan een webinar of introductie workshop?
– Inspiratie bieden als Healthy Mama panellid?
– Coaching en of therapie bieden?
– Administratief, redactioneel, marketing of persoonlijke hulp bieden?

Dan ben ik op zoek naar jou!
Stuur mij een email met je bio en motivatie
en ik stuur je de voordelen van & voorwaarden voor deelname toe

Jouw product voor moeders aanbevelen?

Dat kan! Past jouw product of dienst bij hooggevoelige moeders voor of na de bevalling, dan kan deze in aanmerking komen voor een revue op (een van) onze websites.

Coaches en therapeuten

OntzwangerWijzer is een uniek concept voor ondernemende zwangere vrouwen en moeders met jonge kinderen die problemen ervaren wat betreft hun gezondheid en of stemming.

Het biedt de mogelijkheid voor een coachingstraject tot ontzwangerconsulent. Geschikt voor professionals die werken met deze doelgroep of mensen die affiniteit hebben met de doelgroep en tools en kennis zoeken voor verbeteren van de gezondheid van moeders rondom zwangerschap. De opleiding pakt een gebied aan waar weinig oog voor is te weten hormonen in balans brengen door verbetering van leefstijl, voeding en stressmanagement.

Jij als therapeut of coach wilt meer bewustzijn creeeren over natuurlijk ontzwangeren en een methode hanteren waarin je meer kunt leren over de werking van het reptielenbrein en de biochemie van belemmerende overtuigingen en negatieve gedachten.

Deze opleiding is aanvullend op de reguliere zorg voor moeders. Het is een vereiste om een gedegen vooropleiding te hebben of een paar jaar praktijkervaring. De selectie voor deelname is gericht op delen van visie en de mate waarin je in staat bent een hoog tempo bij te houden. In de opleiding wordt een behoorlijke mate van zelfstudie gevraagd.

Neem voor meer informatie contact op