Intuïtief, Gedreven én Energiek Leven.
Omdat het kan!

De OntzwangerWijzer is er voor ambitieuze vrouwen met een jong gezin die problemen ervaren op mentaal, fysiek, emotioneel en of psychisch vlak

De huidige maatschappij heeft de hersenen als leidraad en geeft minder de kans je hart te horen en geloven. We kampen met overtuigingen die we hebben meegekregen wat betreft gepast gedrag, discipline en straffen. Dit uit zich in een veel voorkomende tweestrijd met aan de ene kant wat je zelf voelt en wilt en de andere kant wat een situatie of een persoon (kind, partner) van je vraagt.

Als reactie zijn we kortaf en meer onzeker dan we zouden willen zijn. Dat compenseren we door in de controle te schieten en de boel (perfect) te gaan regelen. Uiteindelijk zijn we druk met dingen die niet in verbinding staan met de huidige situatie, wat ons kind en of de situatie nu van ons vraagt en wat ons hart zegt. We zijn constant bezig met wat anderen willen. Sterker nog, wij zijn onze eigen strengste kriticus. We doen het nooit goed.

Ik wil je helpen met een gezonde balans tussen het volgen van je gevoel en het nakomen van verplichtingen wat betreft je kind)eren), sociale omgeving en maatschappij.
Ik wil je leren
krachtig te zijn in verbinding met anderen.
Ik gun je r
ust en voldoening in je hoofd, in je leven.

Iedereen wil graag in balans zijn. In balans willen zijn is het streven naar perfectie en een staat van zijn waarin alles gestructureerd en naar wens verloopt. Denk jij dat dat kan? Laat ik het anders vragen: Heb jij je ooit perfect in balans gevoeld? Je zal eerder het gevoel hebben dat je in een spagaat zit. Dit komt omdat je veel ‘in je hoofd’ zit. Uiteindelijk zit je niet vast. Het zijn enkel je bedachte gedachten! Het is beter de weg van je hart te volgen. Die weg komt nooit met een beperkt gevoel!

Maar hoe doe je dat als je meer gewend bent op de behoeftes van een ander te letten dan die van jezelf? Het is niet moeilijk te begrijpen dat zo leven leidt tot frustratie, irritaties, stress en uitputting. Je kunt steeds minder hebben en bent vaak moe zonder dat je goed weet waarom.

Ik kan je helpen met advies en coaching. Vraag naar de mogelijkheden voor iets wat beter bij je past;)

We hebben allemaal innerlijke leiding om met zorgen en angsten om te gaan. Ons hart spreekt met ons. Om dat goed te kunnen verstaan moeten we het beste ontspannen zijn. Daar moet je tijd voor maken. Ontspannen leven is te leren! Om blokkades te voelen en te releasen, je natuurlijk energiesyteem aan te vullen en te onderhouden. Voor het creëeren van energie en een gevoel van vrijheid. Kijken naar jouw behoeftes als vrouw in geheel; Body – Mind – Spirit.

Dat is Leven in het Nu. Wat niet betekent dat je altijd gelukkig bent! Het leven is nu eenmaal goede tijden, slechte tijden en vaak een proces. Het betekent wel dat je geluksgevoel kunt ervaren, bewuster en dus intenser leeft, meer grip hebt op je leven, gemakkelijker kunt loslaten en meer kunt genieten.